Τουριστική προβολή της Δυτικής Μακεδονίας για το 2024

Η Τουριστική Προβολή της Δυτικής Μακεδονίας για το 2024 παρουσιάστηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 από την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πολυτίμη Φαρμάκη, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη,
σε μια ειδική συνάντηση με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, τους Δημάρχους, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και με υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της νέας τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην υφιστάμενη κατάσταση του τουρισμού στην περιοχή, για την οποία εξήχθησαν σημαντικά
συμπεράσματα, ενώ τέθηκαν οι βάσεις για να συνδιαμορφωθεί μια από κοινού τουριστική γραμμή για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δ.Μ. πρόκειται να τεθεί υπό διαβούλευση το προσεχές χρονικό διάστημα και στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια και τις παρατηρήσεις της διαβούλευσης, αναμένεται να κατατεθεί προς έγκριση από τον ΕΟΤ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο